JOY Calafat

Strada Traian, nr 3 BIS, Calafat, judetul Dolj

Joy Calafat si-a deschis oficial porțile în data de 24 august 2023, aducând o notă proaspătă și captivantă în orașul Calafat. Cu un ansamblu variat de retaileri de top, acest nou centru comercial promite să devină un punct important pentru cumpărături, divertisment și distracție pentru comunitatea locală și vizitatorii din jur.

Printre retailerii de frunte care își așteaptă clienții cu brațele deschise se numără KIK, Sinsay, TEDi, Jysk, și Nidofarm si Contiline, oferind o gamă diversificată de produse și servicii pentru toate preferințele și nevoile. De la moda și accesorii elegante la articole pentru casă și produse de înfrumusețare, Joy Calafat este destinat să devină destinația preferată pentru cumpărături de calitate.

Cu atmosfera sa vibrantă și designul modern, Joy Calafat invită oaspeții să se plimbe prin magazinele lor preferate, să descopere cele mai noi tendințe și să se bucure de experiența unică a cumpărăturilor.

Cu deschiderea sa oficială în august 2023, Joy Calafat a adus cu sine promisiunea unui viitor strălucitor pentru orașul Calafat și regiunea înconjurătoare, oferind o experiență de cumpărături și distracție care să rămână în amintirea tuturor.

MAGAZINE